Afgelopen jaar ben ik gestopt bij mijn ex-werkgever. Ik had het minder naar mijn zin en mijn contract qua salaris was verminderd. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om te stoppen. Op dit moment heb ik geen baan en moet ik dus leven van een uitkering. Ik heb mij bij heel veel uitzendbureau’s ingeschreven maar heb jammer genoeg nog geen reactie mogen ontvangen. Na mijn ontslag heeft mijn ex-werkgever er een rechtszaak tegen aan gespannen. Dit omdat ik te vroegtijdig mijn contract beëindigde en zij zo snel geen andere  leerkracht konden contracteren.

Eigen ervaring

Ik heb dit afgelopen jaar erg veel hulp gehad. Zij hielpen mij persoonlijk en met het oplossen van deze zaak. De vakbond van het onderwijs heeft mij erg in deze situatie te hulp gestaan. Hierdoor  heb ik deze zaak gewonnen en is er een hele last van mijn schouders gevallen. Door de CAO van het onderwijs heb ik mijn leven weer op de rit en is het mij afgelopen maand gelukt om een nieuwe baan te vinden als leerkracht op een nieuwe middelbare school. Ik wil zij hiervoor erg bedanken en ik raad dit iedereen aan.

Voor alle mensen die een zelfde ding hebben gemaakt met een ex-werkgever wat te maken heeft met school, raad ik aan om op de linkjes hier boven te klikken voor meer informatie.