Senioren gaan vaak op vakantie in eigen land. Dit omdat ouderen vaak geen grote afstanden meer kunnen afleggen. Voor deze senioren is het dan vaak zaak om iets te vinden wat ideaal geschikt is in eigen land. Seniorencampings bieden deze ouderen de perfecte uitkomst. De senior kan genieten van zijn of haar welverdiende rust, maar bovendien is er ook genoeg te doen voor de actieve senior. Zo kunnen zijn baantjes zwemmen in het zwembad of kunnen zij vaak heerlijk de wijde omgeving induiken om te gaan wandelen of fietsen.

Mijn vader en moeder een weekje weggestuurd

Mijn ouders waren een aantal weken geleden 40 jaar getrouwd. Speciaal voor hen heb ik ze verrast met weekje verblijven op een seniorencamping in Overijssel. De seniorencamping was in een rustieke omgeving gelegen en bovendien kan de senior er ongestoord zijn of haar ding doen.

Daarnaast ligt de camping dichtbij één van de drie beste natuurbaden van Overijssel en beschikt de camping zelf ook over een verwarmd zwembad waarin de senior heerlijk zijn of haar baantjes kan zwemmen. Bovendien is er ook gewoon WIFI aanwezig, zo kon mijn vader ook gewoon nog zijn werk doen via zijn laptop. Een seniorencamping is de ideale cadeau om weg te geven, maar ook de ideale cadeau voor uzelf als senior!