Als je in het bezit bent van een iphone dan wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk gebruik van kunnen maken. Daarom beschermen veel iphone gebruikers hun iphone met een stevig hoesje en beschermfolie. De kans op beschadigingen is hierdoor minimaal maar helaas kan het onverhoopt toch gebeuren dat jouw iphone door bijvoorbeeld een val behoorlijke beschadigingen oploopt.

De iphone is een ideale smartphone maar in de praktijk blijkt de telefoon helaas maar al te vaak toch behoorlijk kwetsbaar te zijn. Bij een val van enkele centimeters hoogte kan bijvoorbeeld jouw scherm al breken! Wellicht dat dat de reden is waardoor je op deze pagina terecht bent gekomen.

Vakkundige iphone reparatie

Indien jij een betaalbare iphone reparatie nodig hebt dan kan je dit natuurlijk laten uitvoeren door de officiële dealer maar dit blijkt vaak in de praktijk weken te duren voordat je jouw toestel weer terug hebt. Wie ken er tegenwoordig nog dagen zonder een telefoon? Precies! Daarom maken wij bij iphoneservice.nl gebruik van een supersnelle en betrouwbare iphone en ipad reparatie service. Je kunt gemakkelijk via de website opgeven wat er gerepareerd moet worden en vervolgens de stappen doorlopen zodat je precies weet wat de kosten voor de iphone reparatie zijn. Je ontvang jouw iphone met 2 maanden garantie gerepareerd en al weer retour binnen uiterlijk 1 week! Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de 1-dag of 1-uur service. Je kunt ook langskomen bij onze winkel in Eindhoven.