Met een blokhut geniet je optimaal van je tuin. In de lente en zomer, maar ook in herfst en winter. Je zit namelijk lekker warm en droog, maar toch in je tuin! Je blokhut hoeft namelijk niet alleen te dienen als opslagruimte. Er zijn zoveel meer mogelijkheden. Welke? Lees het hier:

Idee 1: Het tuinkantoor

Werk je vanuit huis? Dan leent het blokhut zich perfect als tuinkantoor. Zo creëer je je eigen werkplek en houdt je werk en privé beter gescheiden. Ook ervaar je ‘het naar werk’ gaan aspect meer, doordat je daadwerkelijk de deur uit moet. Ook blijkt dat de meesten mensen zich op een rustige plek beter kunnen concentreren. Die rust vind je in natuurlijk in je tuin.

kantoor

Idee 2: Blokhut als woonkamer

Heb je vaak familie of vrienden over de vloer? Dan is het een leuk idee om je blokhut om te toveren tot een sfeervolle woonkamer. Kies de juiste tuinmeubelen en accessoires, zoals kussens, kleden, planten en bloempotten en geniet gezellig van een kopje koffie of thee midden in je tuin.

woonkamer

Idee 3: Van blokhut naar speelparadijs

Maak van je blokhut een speelparadijs voor je kind(eren). Zo geef je ze een plekje speciaal van hen. Een plek om vrijuit te kunnen spelen met speelgoed, elkaar en vriendjes. Ook krijgen ze zo genoeg frisse lucht en is de stimuleer je ze om buiten in de tuin te spelen. En wat er nu beter voor je kind als dat?

speelkamer

Idee 4: Tover je blokhut om tot atelier

Heb jij voor je beroep of hobby veel ruimte nodig? Maak je graag kleding, schilder je of heb je een timmermansbedrijf? Maak van je blokhut dan jouw atelier! Je hebt er veel ruimte om de dingen te creëren die jij mooi vindt en ze ook tentoon te stellen.

atelier