Het hoeft niet lang meer te duren of iedereen gaat kamperen. Waarom kamperen is toch voor plebs, maar nee hoor allang niet meer. Wat nu is er Glamping. Het is een vorm wat ontzettend luxe kamperen. Ik hoor u al denken….. Gaan we straks René Froger, Gorden en de gooische meisjes tegen komen op een camping. Nou.. De kans zit er in.

Bij glamperen huur je eigenlijk een hotelkamer in de vorm van een tent op een camping. Alle luxe is aanwezig, je hoeft zelf geen kampeerspullen mee te nemen maar kan volledig genieten in een luxe safari tent die van alle gemakken zijn voorzien.

Glamping in Frankrijk

Wat kan ik verwachten: Een boxspring, een espressomachine, een keukentjes, een prachtige loungeset, servies, een hangmat, een houtenvloer, een vriezer, een koelkast, een barbecue, een kledingkast, een zithoek en ga zo maar door. Het is te veel om op te noemen. Steeds meer campings kiezen voor het glamperen. Ik vind het een uitvinding en ik hoop ook volgend jaar zomer heerlijk op een camping te staan naast de grote kamper van Rene Froger om een heerlijk pijpje Amstel naar binnen te werken. Een site die ik er over gevonden heb is de site van Villatent.