Mijn vrouw wou al een lange tijd een nieuwe keuken. Sinds de bevalling van ons eerste kind heeft mijn vrouw besloten om een tijdje te stoppen met werken, en zich volledig te richten op de groei van onze dochter. Aangezien ik zelf een goede baan heb, hebben wij in overleg besloten dat dit een goede oplossing is, zowel voor de opvoeding van onze dochter, en leiden wij er op financieel gebied hier niet onder.

Toch heeft mijn vrouw één aanmerking, en dat was dat onze keuken dringend aan vervang toe was. Mijn vrouw wilt zich nu meer instellen als een huisvrouw, en daarvoor wou ze graag ook een nieuwe keuken. Een landelijke keuken wel te verstaan, een keuken waarbij ze terug kan denken aan de tijden dat haar moeder nog in de keuken al het lekkers aan het bereiden was. Het was dus zaak om in contact te komen met een specialist.

Vrijblijvend adviesgesprek met de specialist

Via de zus van mijn vrouw zijn we in contact gekomen met een specialist in landelijke keukens. Via de site hebben wij contact opgenomen met de specialist en wij hebben met de specialist een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dit gesprek hebben wij inmiddels ook gehad, en binnenkort komen zij bij ons thuis onze handgemaakte keuken monteren. Een keuken voor een eerlijke prijs, met levenslange garantie en bovendien kan mijn vrouw binnenkort zich helemaal vinden in haar nieuwe keuken!