Het Nederlandse volk gaat minder vaak op vakantie. Dit heeft natuurlijk voor iedereen verschillende redenen, maar voornamelijk is de reden van het minder op vakantie gaan de economische crisis wat heerst onder het volk. Mensen hebben minder te besteden, dus een vakantie naar het buitenland met het hele gezin zit er voor sommige niet in.

Toch op vakantie

Toch is er een mogelijkheid om toch op vakantie, ondanks dat uw portemonnee minder dik is in vergelijking met normaal. Het is namelijk mogelijk om heerlijk een weekje in eigen land te verblijven op bijvoorbeeld een zeer kindvriendelijke camping. Dit scheelt voor u en uw man of vrouw in de portemonnee, en bovendien is het voor uw kinderen een stuk gemakkelijker, want zij spreken natuurlijk de taal, en kunnen dus veel meer losgelaten worden.

Zo ben ik afgelopen jaar naar een gezinscamping in Overijssel geweest met mijn gezin. Ideaal voor de kinderen, want voor mijn kinderen was er van alles te doen op de camping. Zo is er een recreatieteam op het park, een verwarm zwembad en peuterbad, een naastgelegen natuurbad, speeltuintjes op velden, fiets- en skelterverhuur en zo zijn er ook nog leuke activiteiten te doen in de omgeving.

Ga ook een keer op vakantie in eigen land, want dit scheelt in de portemonnee en is gemakkelijker voor uw kinderen vanwege bijvoorbeeld de taal dat gesproken wordt. Een aanrader voor iedere Nederlander!