Plastic koffiebekers bedrukken (Automaatbekers) zijn razend populair. Het is namelijk dé perfecte manier om uw boodschap te communiceren met uw doelgroep. Origineel, effectief en relatief goedkoop. Dit bedrijf is specialist op het gebied van koffiebekers bedrukken. Zij verkopen 2 verschillende soorten koffiebekers. Er is keuze uit 2 inhoudsmaten: 150cc en 180cc.

Heeft u specifieke wensen, zoals foto realistische bedrukken of bedrukkingen in PMS , laat het ons weten. Het is allemaal een kleine moeite voor hun dus als je een foto realistisch wilt laten bedrukken of je wilt een bedrukking in PMS, dan is dit erg eenvoudig te maken en te realiseren.

Uw bestelling wordt binnen ca. 12 tot 15 werkdagen kosteloos bij u afgeleverd. Kunt u niet wachten met u bestelling of heeft u bestelling veel haast omdat dit voor een bepaalde datum binnen moet zijn, dan kunnen zij dit omzetten in een snellere levering. In veel gevallen kunnen wij uw bestelling omzetten naar een ‘express levering’. De levertijd van al deze services bedraagd ongeveer 7 werkdagen.  Voor deze service brengen wij een klein bedrag in rekening, dat is om precies te zijn 75 euro.

Staat u beker er niet bij en zoekt u toch iets anders? Neem dan contact met hun op via één van de linkjes die hier boven vermeld staan.