In Nederland zijn er erg veel bedrijven die aan reclame doen. Meestal willen bedrijven een zo’n goed mogelijke promotie doen, maar voor het minste geld. Heb jij dit altijd al willen doen, zo weinig mogelijk betalen maar de promotie zo goed laten verlopen dat je er uiteindelijk veel profijt van hebt. Dan is dit het bedrijf waar je al lang op zit te wachten. Zij zorgen ervoor dat jij bijna niks betaald maar toch een kleine promotie stunt neer zetten op jouw werk. Plastic koffiebekers bedrukken, zoekt u dit? Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres!

Logo, huisstijl, merk- of productcommunicatie of andere promotionele acties? Bedrukte koffiebekers zijn uiterst doeltreffend om uw boodschap op een sympathieke en originele manier over te brengen aan uw doelgroep. Dit bedrijf  heeft verschillende mogelijkheden om uw bekers tegen haarscherpe prijzen voor u te bedrukken. 
Uitgebreide mogelijkheden 
Dit bedrijf biedt een groot aantal mogelijkheden om koffiebekers te bedrukken. Bijvoorbeeld full colour (quadri offset – 1 tot 4 kleurendruk CMYK). Ook PMS- of zelfs fotorealistisch drukwerk is mogelijk. Wilt u meer weten? Neem dan contact met hun op via de website of via het telefoonnummer wat op de website staat en bespreek de mogelijkheden over de bedrukte koffiebekers.