Bent u op zoek naar een mooie kroonluchter? Dan bent u bij De Rode Hoeve aan het juiste adres. Met een kroonluchter haalt u een stukje geschiedenis in huis. Het geeft uw hal en/of kamer juist die elegante en chique uitstraling, die u altijd al voor ogen had. Kroonluchters horen tegenwoordig niet meer alleen thuis in middeleeuwse gebouwen en kastelen. Het geeft een modern interieur juist een beetje extra uitstraling.

Franse spiegels

De combinatie van een kroonluchter met een Franse spiegel maakt het plaatje natuurlijk helemaal compleet. De Rode Hoeve heeft een collectie prachtige antieke Franse spiegels uit de periode 1850 tot begin 1920. U kunt kiezen uit spiegels met bladgoud en ornamenten, maar er is ook een collectie met modernere, strakkere modellen.

De Rode Hoeve

Bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve vindt u met 1000 exemplaren de grootste collectie kroonluchters, plafonnières en wandlampen van Nederland en België. De collectie spiegels wordt nog steeds uitgebreid. Bent u geïnteresseerd? Komt u dan eens kijken in Oldebroek of Wijnandsrade of neem een kijkje op de website. Ook een rondleiding behoort tot de mogelijkheden. Bent u met een groep van 10 personen of meer? Dan heeft de Rode Hoeve een speciaal arrangement voor u. De rondleidingen vinden plaats van dinsdag t/m donderdag.