Als u een parketvloer heeft is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Zeker als u een jong en levendig gezin hebt met kinderen en dieren, kan een vloer snel slijtage laten zien. Juist dan is het goed om uw vloer op tijd te laten schuren en te laten behandelen. Als u dit niet doet, kunnen er diepe groeven ontstaan die daarna moeilijk te herstellen zijn. Maerssens Vloerenhuys kan uw parket schuren en lakken zodat u weer jarenlang vooruit kan!

Hoge kwaliteit

Als u kiest voor Maerssens Vloerenhuys bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Deze vakmannen leveren de vloer pas af als u 100% tevreden bent. Daarnaast kunnen ze u altijd advies geven als u hier behoefte aan heeft. U weet dus zeker dat u helemaal tevreden bent met de aflevering!

Meer informatie?

Wilt u ook graag uw parketvloer laten schuren door Maerssens Vloerenhuys? Neem dan eens een kijkje op de website. Als u specifieke vragen heeft over de mogelijkheden voor uw vloer kunt u natuurlijk ook even bellen met een van de medewerkers. Ze zullen u met alle liefde helpen. Als u er helemaal uit bent wat u wilt kunt u daarna een gratis en geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Kijk dus vandaag nog op de website en vraag de offerte aan!