Op vakantie gaan in een safaritent, wie wilt dat nou niet? Het echte kampeergevoel beleven maar ondertussen erg genieten met alle luxe die je hebt in deze luxe safaritent. De safaritenten van dit bedrijf staan in verschillende locaties in europa zoals Frankrijk, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Je kan deze safaritenten huren vanaf april.

Inrichting safaritent

In een safaritent zitten heel veel dingen. Je hebt bijvoorbeeld een erg comfortabel bed. Het meubilair is van erg goede kwaliteit. In een normale tent zit een grondzeil dat waterdicht is. In deze luxe safaritent zit een houten vloer zodat je geen last hebt van gaten of bulten in je vloer. Het bed staat opgehoogd dus tijdens slecht nood weer hoef je niet bang te zijn dat je bed nat wordt. Je spullen kan je in een ruime opberg kast leggen. Ook deze worden niet nat tijdens noodweer.

Ook is het erg handig om door je hele tent een gelijke vloer te hebben omdat je dan je spullen recht neer kan zetten zonder dat het scheef staat. Ook zit er in deze luxe safaritent een keukenblok. Naast deze keuken staat er ook een koelkast met een groot vriesvak. Zin in koffie? Als je deze safaritent huurt krijg je er ook een Nespresso apparaat bij. Na een dagje uit kan je heerlijk relaxen in de hangmat die buiten de tent hangt.