In het voorjaar is bij ons altijd een groot voetbalteam bij de plaatselijke voetbalclub. Elk jaar doen we hieraan mee met een eigen vriendenteam en eerder lieten wij ons altijd sponsoren door de plaatselijke café, die altijd de kleding voor ons verzorgde. Afgelopen jaar is er toch een kleine scheiding gekomen met het café, en moesten wij nu zelf de clubkleuren voor onszelf bedenken. Dat leek een hele klus te worden, maar dankzij het sportmerk Macron hebben wij toch al heel gauw een heel mooi tenue weten te bemachtigen voor het toernooi.

Gemakkelijk online te bestellen

De Macron kleding is heel erg gemakkelijk online te bestellen en de website is heel erg overzichtelijk. Het was voor ons dan ook helemaal niet moeilijk om onszelf wegwijs te maken over de website, en hadden wij al gauw een duidelijk beeld van welk tenue wij wilden hebben. Macron biedt naast voetbaltenues ook nog vele andere topproducten aan, zo kun je er ook verschillende trainingskleding van het merk Macron kopen, voetbaltassen van Macron, jassen van Macron en ga zo maar door.

Aankomend voorjaar hebben wij weer een voetbaltoernooi. Of we eerste worden, die vraag durf ik niet beantwoorden. Of wij dit jaar een nieuw tenue van Macron gaan voetballen? Ja, dat is één ding dat zeker is!