Bij conflictsituaties is het altijd lastig om tot een goede oplossing te komen. Als je niet meer met de andere partij op een lijn zit en onderhandelingen vast zijn gelopen, dan kan de paniek toeslaan. Een manier om hiermee om te gaan is naar een advocaat te stappen. Maar wacht! Er zit altijd nog een tussenstap: mediation in Tilburg.

De rol van een mediator

Een mediator is iemand die de belangen en wensen van beide partijen op een rij zet. Deze persoon probeert samen tot een oplossing te komen waarmee beide partijen instemmen. Dat betekent dat ieder wat inlevert, maar dat het ook voor ieder wat  oplevert. En uiteindelijk beide partijen op een tevreden manier uit elkaar kunnen gaan. Een mediator brengt weer rust in de communicatie en op deze manier kan je gemakkelijk met elkaar op een lijn komen.

Voorkom hoge advocaatskosten

Vaak blijkt dat de kosten voor een advocaat hoog oplopen. Bij bijvoorbeeld echtscheidingen is een mediator dan een goede tussenoplossing. De belangen van beide partijen worden op een rijtje gezet en er wordt een eerlijke verdeling gemaakt. Maar ook voor andere conflictsituaties is een mediator een optie. Wil je ook contact opnemen met een mediator? Surf naar de website voor een mediator in Gouda.