Dit bedrijf is een Nederlands merk, opgezet door 2 mannen. Het assortiment van dit bedrijf bestaat uit een erg mooie selectie van orginele woonaccesoires, lampen en meubelen die vooral bestaan uit HK living. De productenlijn heeft een look van weleer maar met de functionaliteit van nu. Zij zijn een erg grote fan. De industrielampen van dit bedrijf zijn erg populair geworden en zij worden telkens blij verrast door nieuwe producten zoals kussens, vloerkleden en lampen. De producten hebben een stoere wereldse uitstraling.

Eigen ervaring

Afgelopen jaar ben ik verhuisd naar een huis in een totaal andere plaats. Ik heb nu een iets wat groter huis en ik wil daarom ook nieuwe meubelen. Ik wist nog niet waar ik dit wilde gaan kopen. Het is allemaal erg lastig om een merk te kiezen waar je jaren lang plezier van gaat hebben. Het is niet zomaar een aankoop die je snel doet

Daarom heb ik veel onderzoek gedaan naar verschillende soorten merken waarbij ze meubelen verkochten. Dit merk sprak mij vanaf het begin erg aan. Daarom dat ik ook een offerte aanvraag heb gedaan en dit mij erg goed beviel.

Wilt u meer informatie hebben over de HK living lampen of iets in het assortiment? Bekijk dan nu de website.