Bent u op zoek naar verschillende merkpennen voor uw relaties of personeel? Dan bent u bij Parker en Waterman aan het goede adres. Parker en Waterman pennen zijn bekende merken die garant staan voor luxe en kwaliteit. Een Waterman of Parker pen bestellen doet u gemakkelijk online, binnen een dag kunt u ze al in huis hebben.

Waar koop ik een merkpen?

Er zijn verschillende merken exclusieve pennen, waaronder Parker, Sheaffer, Acme en Waterman. Maar de meest bekende zijn toch Parker en Waterman. Parker of Waterman pennen kopen is eenvoudig. Ga op Google op zoek naar een webshop die deze merken levert. Zoek vervolgens een leverancier die bij uw wensen past, door de oordelen op levertijd, bezorgkosten en assortiment. Ga daarna na of de website betrouwbaar is. Dat kunt u doen door te controleren of de website een Facebookpagina heeft, beoordelingen online heeft staan en of er adresgegevens te vinden zijn. Ook kun je bij de KVK controleren of het bedrijf bestaat. Een BTW-nummer en een KVK nummer stralen ook betrouwbaarheid uit, dit kunt u ook als factor meenemen.

Online bestellen

Online bestellen is natuurlijk de gemakkelijkste manier om snel aan een Waterman of Parker pen te komen, maar je kunt natuurlijk ook naar de winkel gaan om jezelf van een exclusieve pen te voorzien!