Meubelspuiterij heeft mij heel erg goed geholpen. Zo kwamen mijn vrouw en ik daar laatst achter. We hadden namelijk nog een hele oude bank gevonden bij de plaatselijke 2dehands verkopen, maar we vonden de kleur niet zo heel erg mooi. Dat was dus een mooi moment om opzoek te gaan naar een meubelspuiterij en die hebben we zeker gevonden.

Kwaliteit hoog in het vaandel  

Mijn vrouw en ik vinden kwaliteit heel erg belangrijk, want laten we eens zeggen wie wil er nu een bank die zomaar uit elkaar valt. Daar zit niemand op te wachten. Ook niet ondanks de prijs vaak heel erg laag is. Je moet durven te investeren in iets vonden mijn vrouw en ik altijd, tot dat we bij onze 2de hands verkoper om de hoek een hele fijne bank vonden. We konden hem voor een prikkie ophalen. Het enige nadeel wat wij ondervonden was de kleur. Hij was namelijk knal geel, terwijl dat niet zo goed binnen ons interieur past. Dus gingen we opzoek naar een spuiterij.

Spuiterij

Deze spuiterij vonden we via internet en zijn heel erg tevreden over zijn manier van werken. Hij heeft onze bank mooi gespoten, waardoor we nu kunnen genieten van de perfecte bank. Het is echt een aanrader wanneer jou meubel een keer in een ander kleurtje moet komen.