Voor de aanschaf van al jouw modieuze en toch betaalbare kwaliteit kleding hoef je niet eens jouw huis meer uit. Je kunt de artikelen eenvoudig een gemakkelijk bestellen via het internet en je kunt ze dan ook nog eens meteen afrekenen. Dat afrekenen gebeurt via iDeal, PayPal, Visacard of Mastercard. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de bestelling achteraf te betalen en dan krijg je een accept giro meegestuurd bij jouw bestelde goederen. Je moet dan wel binnen 14 dagen na ontvangst betaald hebben!

Als er iets onduidelijk is bij uw bestelling of wanneer je een dringende vraag hebt dan kun je natuurlijk altijd contact op nemen met de klantenservice van de New York shop. Dat kan via de email (klantenservice@newyorkfashion.nl) of via de telefoon (0900-8384). Als de vragen over een bestelling gaan dan moet je altijd het bestelnummer van de desbetreffende bestelling bij de hand hebben zodat de bestelling snel in het systeem opgezocht kan worden.

Je kunt de artikelen van de online shop pas bestellen als je een account op de site hebt aangemaakt. Deze account wordt beveiligd met een wachtwoord dat je zelf kunt kiezen. Zonder dit wachtwoord zou je niet op het account kunnen komen en op die manier kan er geen misbruik van jouw account gemaakt worden. Als je het wachtwoord niet meer weet dan kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen wat doorgestuurd wordt naar het e-mailadres dat je bij de aanmaak van jouw account hebt opgegeven.