De verscheidenheid aan gsm abonnement vormen is groot. Toch kunt op www.abonnementgsm.nl eenvoudig gsm abonnement aanbiedingen vergelijken van alle aanbieders. De site leest ieder half uur het actuele aanbod van alle providers en belangrijke telecomshops in zodat u deze eenvoudig kunt vergelijken.

Gsm abonnement

Waar moet u op letten bij het afsluiten van een nieuw gsm abonnement?

  • Wilt u uw huidige gsm nog een jaar blijven gebruiken? U bent vaak tientjes per maand goedkoper uit als u kiest voor een gsm abonnement zonder een hoge korting op de aanschaf van het laatste type smartphone, ofwel een sim only abonnement. U ontvangt in dat geval alleen de nieuwe sim-kaart van het abonnement, die u per de datum dat het sim only abonnement ingaat kunt gebruiken in uw huidige toestel.
  • Kan ik mijn nummer behouden? Ja, ook als u overstapt naar een andere mobiele provider kunt u nummerbehoud aanvragen zodat mensen u op hetzelfde nummer kunnen blijven bellen. Het aanvragen van nummerbehoud is zo simpel als het aankruizen van een vakje bij het afsluiten van het gsm abonnement.
  • Hoeveel belminuten, sms’jes en MBs heb ik nodig bij mijn gsm abonnement? Hiervoor kunt u het best de laatste 3 a 4 facturen van uw huidige provider erbij pakken (deze vindt u tegenwoordig op de website van de provider). U kunt op basis daarvan het gemiddelde maandelijkse verbruik van uw gsm abonnement uitrekenen. Ga hier bij het nieuwe gsm abonnement wel wat boven zitten, zodat u niet te snel in de dure tarieven buiten de bundel komt.