Bent u opzoek naar een bedrijf dat een freesmachine in hun assortiment hebben staan? Dan zit u bij dit bedrijf aan het goede adres! Dit bedrijf zorgt ervoor dat u uitermate tevreden bent en natuurlijk uitermate tevreden blijft. De freesmachines zijn van erg goede kwaliteit en zullen daarom niet snel kapot gaan. In dit artikel geef ik even een korte beschrijven wat de freesmachine precies inhoudt en iets over het bedrijf zelf.

Freesmachine: een computergestuurde machine waarbij met behulp van een roterende beweging (een frees), materiaal verwijderd kan worden. Hun computergestuurde freesmachine biedt een zinvolle en efficiënte oplossing voor ontzettend veel toepassingen. Of u nu aluminium, RVS, messing of andere metalen wilt frezen, dit bedrijf zijn freesmachines bieden het u allemaal. Een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit, daar staan zijvoor!

Een freesmachine van dit bedrijf is de perfecte keuze!

Zij zijn als enige bedrijf in Nederland gespecialiseerd in het ontwikkelen van de draaibanken en freesbanken. Zij richten ons volledig op enkel stuks en kleine series. Het bijzondere van ons bedrijf is dat de besturing van de machines door ons zelf worden gemaakt. Hierdoor zijn zij , en u ook, ervan verzekerd dat de machines van top kwaliteit zijn. Daarnaast worden de freesmachines uitvoerig getest. Zij bieden machines aan voor toeleveranciers, maar produceren ook voor de scheepsindustrie, speciaal machinebouw en machinebouwers. Voor CNC frezen bent u bij hun dus aan het goede adres!