Een schommelstoel staat garant voor gezelligheid in huis maar ook buitenshuis. Op onze website van schommelstoel.nl vindt u zowel schommelstoelen voor binnen als voor buiten. De keuze is aan u! We werken met diverse kleuren, verschillende materialen en types, om u een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. We reizen de hele wereld over op zoek naar de mooiste en innovatieve modellen, hou daarom goed onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van onze nieuwste aanwinsten.

Bekijk haarscherpe foto’s van de schommelstoelen

Al onze modellen zijn te vinden op onze website en worden duidelijk en natuurgetrouw afgebeeld. Wij maken zelf de foto’s van onze producten dus u kunt er vanuit gaan dat het plaatje wat u te zien krijgt op de website ook daadwerkelijk de schommelstoel uitbeeld. Mocht u toch twijfelen over de kleur dan kunnen we u staaltjes van de materialen aanbieden of u kunt natuurlijk langskomen in onze centraal gelegen Showroom te Amsterdam!

Ook zijn wij actief op verschillende media, zoals Facebook. Hier kunt u recensies lezen van klanten die u voor gingen en welke ervaringen zij hebben met onze service. Langs deze weg kunt u nog gemakkelijker op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en continue uitbreidende collectie, zo mist u niets!