Wij streven ernaar om onze website van tiffanylampen24.nl zo gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten. Een helder en duidelijk overzicht te bieden zodat u eenvoudig wegwijs raakt binnen onze collectie. Onze zeer complete collectie bestaat uit veel meer dan alleen tiffany lampen, zo vindt u bijvoorbeeld ook talloze beeldjes, panelen en dieren gemaakt van het beroemde tiffany glas op onze website.

Het voordeel van online bestellen is dat u direct op de hoogte bent van eventuele kortingsacties die vermeldt staan op onze homepage. Waarom zou u meer betalen? Daarnaast beschikt tiffanylampen24.nl over een geruime keuze aan betaalwijzen zodat uw vertrouwde keuze hier altijd tussen zit. Ook ligt achteraf betalen binnen de mogelijkheden. U merkt het waarschijnlijk al, gebruiksvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij tiffanylampen24.nl en dat is niet voor niets!

Wij hechten zeer veel waarde aan u als klant. Dus wanneer u ideeën of suggesties heeft om onze service nog verder te verbeteren dan horen wij dit graag. Het verbeteren van onze kwaliteit en service is voor ons een continue proces, zo hebben we inmiddels een klantenservice die 7 dagen per week tot u beschikking staat! Wanneer u vragen of advies nodig heeft schroom dan niet om hier gebruik van te maken, we helpen u graag verder.

20% korting op alle Tiffany lampen