Ik ga binnenkort verhuizen. Ik ben nu oud en zelfstandig genoeg om op mijzelf te gaan wonen. Ik ga het ouderlijk nest verlaten en uitvliegen naar mijn eigen eerste huisje. Mijn eigen perfecte appartement. 

Ik wil wel dat dit zo hip mogelijk ingericht word. Het moet helemaal ingericht worden naar mijn smaak. Ik ken het merk HK living al heel lang. Ik ben natuurlijk al tijden op zoek naar de leukste producten en de beste merken. Toen ik dit merk zag was ik direct verkocht. Ik vind alles leuk aan dit merk.

Veel accessoires

Mijn woonkamer is heel ruim en met mijn hoekbank en eettafel is hij nog lang niet vol, genoeg ruimte voor mooie accessoires en mooie krukjes. Ook een mooie kast kan ik er zeker in kwijt. 

Ook zag ik de afdeling lampen van HK living, wat een geweldige collectie heeft dit merk. Het past helemaal in mijn plaatje van hoe ik het wil hebben. Dit merk is absoluut helemaal mijn smaak en ik kan me hier helemaal in vinden.

Ik heb al een flinke bestelling gedaan bij lefliving, dit is een webshop die HK living verkoopt. Ik ben tevreden over de levering en de prijzen dus ik ga deze webshop zeker in de gaten houden.