Vorig jaar zijn wij met de kinderen in Nederland op vakantie geweest. Dit beviel heel erg goed. We zijn naar zeeland geweest en hebben heerlijk weer gehad. Op deze manier konden we lekker naar het strand de hele vakantie. 

Dit jaar zijn wij op zoek naar een camping wat meer binnenlands, bijvoorbeeld een camping in Overijssel. Het liefste wel in een natuurrijke omgeving. Ook wil ik graag dat er WIFI op de camping is. We zijn natuurlijk in Nederland en ik heb hier gewoon alles wat ik thuis ook heb, maar toch is het wel lekker als ik met mijn tablet ook op internet kan terwijl mijn kinderen rond rennen op de camping.

Kindvriendelijke camping

Ook vind ik het belangrijk dat mijn kinderen inderdaad rustig over de camping kunnen zonder dat ik ze continu in de gaten moet houden. Het liefste heb ik een auto vrije camping. Daarbij vind ik het belangrijk dat als het warm is dat ze lekker kunnen afkoelen in een zwembad, ze kunnen nog niet zwemmen dus een peuterbad is heel prettig.

Voor al deze eisen heb ik een camping kunnen vinden in Overijssel. Hier hebben ze veel natuur, geen auto’s en een verwarmd zwembad met peuterbad. Ook hebben ze over de hele camping WIFI. Ik heb direct geboekt want dit lijkt mij een heerlijke camping voor mij, mijn man en de kinderen.