Een dekbedovertrek hoort natuurlijk bij uw bed. Om lekker te kunnen slapen is een fijn dekbed essentieel. De keuze is aan u of voor een dik dekbed gaat of een dunner dekbed. In de winter kiezen veel mensen voor een dikker dekbed om u het vanwege het koude weer sneller koud hebt. Om een goede keuze uit de verschillende soorten dekbedovertrekken te kunnen maken moet u eerst een afvragen van welk materiaal u uw dekbedovertrek wilt want dit is namelijk wat het verschil maakt in de dekbedovertrekken.

De soorten dekbedovertrekken die er zijn:

–          Satijn

–          Katoen

–          Linnen

–          Percal

–          Flanel

–          Polyester

–          Katoen

–          Jersey

Wat is een satijnen dekbedovertrek?

Bij de weeftechniek van dit soort satijnen dekbedovertrekken worden de garen heel dicht op elkaar geweven. Het dekbedovertrek zal door deze techniek soepel en glad aanvoelen. Op deze manier zal de onderkant van het dekbedovertrek dof aanvoelen maar de bovenkant ziet er mooi uit en geeft een prachtige luxe uitstraling. Door een satijnen dekbedovertrek zult u heerlijk slapen.

Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit satijn, katoen, linnen, percal of misschien wel een heel ander materiaal is het aan u voor wat voor kleur en vormgeving u graag wilt. Er zijn ontzettend veel dekbedovertrekken verkrijgbaar. Of u nu graag een druk, kleurig dekbedovertrek wilt, of als u wilt dat uw dekbed rust uitstraalt. Er is voor ieder een dekbedovertrek naar wens verkrijgbaar. Voor een enorme keuze in dekbedovertrekken kunt u ook onze website bekijken.