Deze risico analisten en projectmanagers zijn echte vakspecialisten op het gebied van risicomanagement en hebben hun specialisme aangetoond bij diverse grote projecten in de infrastructurele, planologische, industriële en high tech projecten.

De risico analisten van dit bedrijf zijn breed inzetbaar.  Voor zowel het begeleiden van risico sessies, het opstellen van probabilistische planningen, het uitvoeren van Monte Carlo analyses, het bewaken van beheersmaatregelen, het bijhouden van risico registers tot het implementeren van risicomanagement binnen uw organisatie.

Risicobeheer of risicomanagement is een continu proces dat ten aanzien van de doelstelling risico’s identificeert en beoordeelt. Er zijn een aantal verschillende gebieden waarop risicomanagement toegepast kan worden; financieel risicomanagement richt zich op het beheersen van financiële risico’s, projectrisicomanagement richt zich op het beheersen van risico’s in het realiseren van grote projecten.

Bent u opzoek naar een risicomanager?

Al deze risico analisten zijn Oracle Primavera Risk Analyses specialist en beheersen de Risman methodiek. Van tender tot en met oplevering, met EPC of DBFM contracten, deze resultaat gerichte medewerkers geven een optimale ondersteuning aan projectteams voor het beheersen van risico’s. Deze specialisten zijn van hoge kwaliteit en leveren erg goed werk af.

Bent u opzoek naar een risico manager bij u in de buurt? Dan is dit bedrijf voor u het juiste adres. Zij leveren goede kwaliteit en zorgen ervoor dat u krijgt wat u vraagt.