Dit bedrijf is een erg grote webshop met een groot en duidelijk assortiment aan hulpmiddelen. Zij hebben erg veel verschillende soorten ADL hulpmiddelen voor uw slaapkamer, keuken, badkamer en voor het overige huishouden. Deze artikelen worden binnen 2 werkdagen geleverd. Dit is alleen  als u deze producten voor 15:00 besteld, dan wordt de bestelling binnen 48 uur geleverd. Bij een besteding boven de €75,-  worden de producten bij u thuis bezorgd.

Na mate je ouder wordt heb je meer last van je botten en je spieren. Hier kan je niks aan doen en dit gebeurd helemaal vanzelf. Het enige wat je hier aan kan doen is er voor zorgen dat je de juiste spullen hebt om dit minder te laten lijken. Deze producten die dit bedrijf aanbiedt zijn de producten die u zult helpen om wat makkelijker door het leven te gaan. Zij verkopen producten zoals wandelstokken, rugsteunen, extra bed randen zodat je meer ruimte hebt als je op het bed zit. Dit is erg handig en zorgt ook voor een betere nachtrust.

Naast het ouder worden wordt de conditie en de spiermassa natuurlijk ook erg verminderd. Waar vroeger zonder moeite lange stukken gewandeld kon worden, wordt dit naarmate je ouder wordt lastiger. Het kost je meer moeite en vooral energie.