Nu de winter er weer hard aan zit te komen, is het weer de hoogste tijd eens aan de wintersport te denken. Hebt u al een tijdje geld opzij gelegd om eens écht iets speciaals te doen? Denk dan eens aan een chalet in de luxe wintersportplaats Courchevel, in het populaire skigebied 3 Vallées. Want als u vanuit een chalet Courchevel ontdekt, dan is uw wintersport helemaal geslaagd!

Courchevel 1850 is een gebied waarin u alle luxe zult ervaren die u zich ooit gewenst heeft. Vanuit uw luxueuze chalet Courchevel en de vele boetiekjes ontdekken, heerlijk ontspannen in een van de 32 hotelspa’s waar u gewoon terecht kunt of smakelijk eten in de zeventig restaurants die Courchevel rijk is: het hoeft u aan niets te ontbreken tijdens een zonnige wintersportvakantie in de Franse Alpen.

Traditie en toerisme gaan in Courchevel hand in hand. En als u alle traditie en historie van deze prachtige plek goed wilt meemaken, dan kunt u het beste vanuit uw chalet Courchevel ontdekken! Zo wordt er bijvoorbeeld iedere woensdag Verdons By Night georganiseerd: een gezellige avond waar u van zes tot acht uur ‘s avonds kunt skiën op de speciaal verlichte piste. En wilt u wel van de gezelligheid genieten, maar liever niet op de lange latten staan? Dan drinkt u tijdens deze woensdagavond gewoon gezellig een glühwein of een warme chocolademelk.

Buiten dat zijn er ook plaatsen in dit gezellige dorp waar u ludiek kunt skiën, bijvoorbeeld in de Stopzone. Daar kunt u rustig aan uw remtechniek werken, zonder dat u ondersteboven geskied wordt door ervaren skiërs. Ook is er een hindernissenparcours en een freestyleparcours, voor wanneer u uw skikwaliteiten graag wilt uitproberen.

Chalet Courchevel huren?

Twijfelt u nog of u een chalet Courchevel moet huren? Klikt u dan eens op de bovenstaande link. Daar vindt u diverse verblijven die u in het dorp kunt huren. En zeg nou zelf: u ziet uzelf toch ook al zitten, na een lange dag skiën of snowboarden, op de bank, met de benen op tafel, voor het haardvuur?