Volgend jaar gaan mijn vrouw en ik op vakantie gegaan naar Frankrijk. Vrienden van ons hebben sinds kort een huisje in Lyon gekocht, en wij zijn door hen uitgenodigd om eens gezellig bij hun een weekje te verblijven in hun vakantiehuis. Het was eerst de plan om te gaan vliegen naar Frankrijk, maar op het laatste moment besloten wij toch maar om binnenkort gewoon de auto te pakken, aangezien het ons ook zeer romantisch leek om een aantal dagen naar Parijs te gaan.

Zelf ben ik niet een hele ervaren bestuurder, dus ik vond het persoonlijk best eng om helemaal naar Lyon te rijden. Het meest enge leek mij persoonlijk nog het rijden in Parijs, aangezien Parijs één van de wereldsteden is, en het dus op basis van verkeer wel heel erg chaotisch zou zijn op de weg. Om deze redenen heb ik van te voren allerlei informatie opgezocht over het verkeer en het parkeren in Parijs.

Al snel kwam ik bij een website uit dat compleet in het Nederlands geschreven was, ideaal dus voor de Nederlandse toerist. Het was een parkeergarage in Parijs, dat perfect gelegen was om je auto een hele dag te parkeren. Bovendien is de garage beveiligd, en dat is toch een voornaamste zodra je je auto in een ander land gaat parkeren. Wilt u weten waar deze parkeergarage in Parijs is? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog!