Bent u op zoek naar een geschenk waarmee u uw bedrijf kunt promoten? Een bedrukte of gegraveerde pen is een mooi relatiegeschenk. Bij de Pennenwinkel kunt u pennen bestellen en pennen laten bedrukken of graveren. In de drukkerij worden de pennen op een professionele manier bedrukt. Geef deze pennen als relatiegeschenk mee aan uw klanten en zij zullen u niet snel vergeten.

De pennen laten bedrukken of graveren

U kunt pennen bestellen in de webshop van de Pennenwinkel. U heeft keuze uit een groot assortiment. De pennen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en merken. Heeft u pennen uitgezocht, dan kunt u er voor kiezen om ze te laten bedrukken of graveren bij de Pennenwinkel. Bij de bedrukking kunt u kiezen voor verschillende kleuren, maar u kunt ook kiezen voor een full colour logo of bedrukking met fotofoil. Wilt u liever de pennen graveren? Ook dan heeft u weer de keuze uit verschillende mogelijkheden. U kiest bij graveren voor een luxere uitstraling. Geef aan de Pennenwinkel door wat uw wensen zijn en zij gaan voor u aan de slag.

Pennen bestellen

Benieuwd naar de Pennenwinkel en wilt u goedkoop pennen bedrukken? Ga dan naar de site voor meer informatie of neem contact op. Bekijk in de webshop het volledige assortiment pennen en bestel ze online.