Heb je jezelf wel is verbrand of iets wat met vuur te maken heeft? Dit bedrijf heeft daar perfecte oplossingen voor. Zij verkopen brandweermateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit is erg belangrijk voor je eigen veiligheid omdat sommige dingen die eigenlijk heel normaal lijken erg gevaarlijk kunnen zijn zoals het blussen van een vlam in de pan. Hierbij heb je de nodige spullen nodig die wel veilig moeten zijn.

Eigen ervaring

Ik heb zelf een jaar geleden de vlam in de pan gehad. Bij dit gedoe heb ik mijn rechter hand verbrand en heb ik daar derdegraads brandwonden aan voor de rest van mijn leven. Na dit ongeval heb ik op internet gezocht en kwam ik dit bedrijf tegen. Zij verkochten allemaal middelen om dit te voorkomen en de veiligheid te verbeteren.

Hierna heb ik mijn familie en vrienden geïnformeerd over deze producten en zij waren ook erg enthousiast over deze producten. Ik heb een aantal dingen meteen besteld voor in huis zoals een schuimblusser in een spuitbus en de brandwerende handschoenen. Deze zijn erg van pas gekomen omdat ik na mijn eerste ongeluk een paar maanden later weer de vlam in de pan heb gehad. Nu heb ik snel gehandeld en alles volgens de boekjes gedaan.