Vele mensen vinden ons zeer apart, aangezien mijn vrouw en ik geen echte borden, glazen of bestek in huis hebben. Mijn vrouw heeft vroeger een enorme trauma aan echte borden overgehouden, aangezien zij op jonge leeftijd vele borden op haar hoofd heeft gekregen nadat zij een aantal borden uit de kast wou pakken. Mijn vrouw heeft het dus totaal niet meer op echte borden, en om deze reden hebben wij plastic wegwerpborden in huis.

Nooit meer de afwas

Het fijne aan het hebben van plastic borden, bestek en bekers is in principe ook nog eens voordelig. Aangezien wij nooit de afwas moeten doen, besparen we jaarlijks ook weer vele centen op onze waterrekening. Bovendien kopen wij onze plastic borden ook altijd groots in, voor een zeer voordelige prijs, waardoor wij ook gewoonweg stukken voordeliger uitkomen. Onze kinderen weten niet beter dan dat zij met plastic servies eten en drinken, en het is dan ook de verwachting dat zij ook hun kinderen met plastic servies zou laten opgroeien.

Wil jij meer informatie over het kopen van bijvoorbeeld plastic borden? Klik dan voor meer informatie in de linkjes in dit bovenstaande blog. Plastic servies is gewoonweg voordelig, het kan niet kapot vallen en daarnaast bespaart u jaarlijks veel water.