Veel bedrijven op het gebied maken al van een webwinkel gebruik om kleding aan de klanten te kunnen verkopen. De kleding wordt dan thuis bij de besteller bezorgd en de klant hoeft niet eens meer naar de winkel toe om kleding in huis te halen. De Primark daar in tegen heeft nog geen online webwinkel voor de verkoop van kleding en andere artikelen. De leiding van Primark vindt het tot nu toe een te dure investering om een eigen online platform te hebben. Ook hebben zij nog moeite om het logistieke gedeelte van de verkoop via internet goed te laten verlopen.

Dat zorgt er voor dat je toch echt naar een van de winkels van de Primark toe zult moeten gaan als je goedkoop jouw kleding bij de Primark wilt kopen. In Nederland zijn er 4 winkels van de Primark online shop keten te vinden. Deze zitten in grote steden zoals Almere, Hoofddorp, Rotterdam en Zaandam. Naar een van die vestigingen moet je dus toe reizen om voor weinig geld jouw kleding in huis te halen. Het bezoek aan een Primark kan je veel leuke kleding opleveren en je kunt dus ook meer kleding in huis halen als bij een andere winkel.

Mogelijk komt er binnenkort wel een online Primark winkel. Het bedrijf is namelijk een kleine test gestart met een kleine 20 artikelen die te koop aan worden geboden op het internet. Als deze test aan de verwachtingen voldoet en het financieel ook goed te beheersen is dan kan er binnenkort zomaar een Primark online shop zijn.