Sinds kort is er een nieuwe regeling in Nederland ingevoerd. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om al te beginnen met rijlessen zodra je 16,5 jaar bent, terwijl dit in de voorgaande jaren pas mogelijk was zodra je 18 jaar was. Het is overigens niet mogelijk om met je 16 jaar te slagen voor je rijbewijs, hier moet je echter 17 jaar voor zijn. Zelf heb ik mijn rijbewijs pas gehaald op mijn 19e jaar, maar uit onderzoek is gebleken dat jongere bestuurders sneller hun rijbewijs halen als een oudere bestuurder.

Het begint natuurlijk allemaal met een goede rijschool. Zonder een goede rijschool zal je er veel langer over doen om je rijbewijs te halen. Daarnaast is het ook zaak om te slagen voor je theorie-examen, maar het is vaak mogelijk om bij je eigen rijschool theorie-lessen te nemen, en vaak krijg je ook een theorieboek van je rij-instructeur. Dit was bij mij wel het geval bij rijschool Utrecht, een rijschool dat overigens op meerdere locaties in Nederland is gevestigd.

Neem contact op met rijschool Utrecht of Amersfoort

Ben jij woonachtig in Utrecht of ben jij woonachtig in de buurt van Amersfoort? Dan is rijschool Utrecht of rijschool Amersfoort echt iets voor jou! Deze rijscholen begeleiden jou naar je examen toe en zullen ervoor zorgen dat jij gaat slagen.