Financial Lease of zakelijke lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Bij Financial Lease hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen financiële middelen en de financiering staat los van uw overige zakelijke financieringen. De looptijd kunt u zelf bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van het object. Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het leasecontract ongewijzigd. Daarom weet u hierdoor precies waar u aan toe bent.
Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente. Dus het krediet voor ondernemers neemt niet af toe.

Eigen ervaring

Afgelopen jaar heb ik een nieuw stuk aan mijn huis laten bouwen. Dit was ik al heel lang van plan maar ik heb niet genoeg kunnen sparen. Ik heb heel lang gezocht waar ik mijn geld kon lenen. Ik ben erg veel banken en sites afgeweest om te vergelijken met rentes. Eigenlijk leen ik liever niet maar nu kom ik er niet meer onder uit. De lening bij dit bedrijf is me erg goed bevallen en ik raad het ieder aan om hier te gaan lenen. Alle zzp’ers die geld lenen moeten uitkijken dat het wel goed gaat met zijn of haar bedrijf omdat je anders heel erg in de schulden zit.