Laten we zeggen dat mensen tegenwoordig veel meer stress hebben, want de aan de aard hiervan wordt nog wel eens getwijfeld. Om dit soort stress weg te nemen zijn er de laatste jaren van alles bedacht, zo ook een sapkuur in een wellness hotel in Gelderand. Het leuke hieraan is dat het echt werkt, want ik heb het zelf mee mogen maken.

Sapvastenkuur

In het begin moest ik er helemaal niets van hebben. Wat een sapvastenkuur? Zijn ze wel helemaal goed, want wie gaat er nou 8 dagen leven op sap. Daar kon ik destijds niet met m’n hoofd bij totdat ik informatie ging opzoeken via internet en ervan overtuigd raakte. De recensies zijn allemaal even geweldig over zo’n sapkuur. Ik begon er aan te twijfelen en ben toen zelf naar Zutphen, wat in de provincie Gelderland van Nederland ligt, heen gereden. Ik vroeg daar informatie over de sapvastenkuur en werd meteen overtuigd

Een echte aanrader, zo’n sapkuur in een Wellness hotel

Ik werd er zelfs zo van overtuigd dat ik het zelf ben gaan volgen, acht dagen lang zelfs. Het was een ervaring die ik nooit had willen missen. Ze hebben m’n hele lichaam leeg gemaakt en kon na deze acht, wie overigens ook 3 of 5 dagen konden zijn, weer helemaal met gezonde energie tegen de toekomst aankijken. Zo’n sapkuur is dus een echte aanrader!