Niets is frustrerender dan dat u een prachtige wintersportvakantie hebt geboekt, er maanden naar uit hebt gekeken en dat er dan op het moment supreme niet voldoende sneeuw ligt om fatsoenlijk te kunnen skiën. Daarom is het verstandig om een skigebied uit te zoeken waar er niet alleen sneeuwgarantie is, maar waar de regio er met sneeuwmachines alles aan doet om het skiplezier door te kunnen laten gaan. Een voorbeeld van zo’n gebied is Courchevel.

De regio heeft maar liefst 85% van het gebied boven de 1800 meter liggen. Dat betekent dat er een grote dekking van sneeuwzekere pistes is: van begin december tot eind april is er een garantie op sneeuw van hoge kwaliteit. Er worden namelijk meer dan 2000 sneeuwmachines ingezet, zodat iedereen zeker weten kan genieten van een rondje van de piste, een goede middag langlaufen of gewoon wandelen in de sneeuw. Hebt u een uitputtende dag op de piste gehad en wilt u lekker ontspannen? Dan kunt u ‘s avonds in uw chalet Courchevel en alle indrukken die u er hebt opgedaan, heerlijk rustig op u in laten werken.

Veel te doen rondom Courchevel

Huurt u een van de luxe gecaterde chalets in Courchevel? Dan is het ook nog eens heerlijk dat u niet zelf hoeft te koken, maar dat de kok gewoon een smakelijke maaltijd voor u op tafel zet. Deze regio biedt alleen het beste: het beste eten, met maar liefst 7 restaurants die een Michelinster hebben ontvangen, het meeste winkelplezier, met delicatessenwinkels, sportwinkels, boetiekjes en kunstgalerijen en het beste in accommodaties, waardoor tijdens een verblijf in een chalet Courchevel nog mooier wordt!

Binnenkort een luxe wintersportvakantie boeken? Twijfel dan niet langer en kom in een chalet Courchevel ontdekken.