Sociale werkplaats Eindhoven staat voor kwaliteit. Waarom zult u nu vast wel denken, maar dat is eenvoudig te verklaren. Een sociale werkplaats wordt vaak pas een sociale werkplaats wanneer daar tijd en kwaliteit in huis voor is. Natuurlijk zijn er sociale werkplaatsen speciaal opgericht voor hun maatschappelijke rol, maar dat is lang niet bij alle sociale werkplaatsen het geval.

Eerst presteren

Het mag dan wel een sociale werkplaats zijn, maar dat zegt natuurlijk niks over de kwaliteit die er geleverd kan worden. Vaak wordt er namelijk bij een sociale werkplaats gedacht dat de kwaliteit er juist minder op wordt, maar dat hoeft natuurlijk niet altijd het geval te zijn. Een sociale werkplaats wordt vaak namelijk pas een sociale werkplaats als daar ruimte voor is en die ruimte is er vaak pas als het bedrijf of de organisatie alles goed in orde heeft en voldoende winst maakt.

Sociale werkplaats Urk

Dit zelfde geld uiteraard ook voor de sociale werkplaats die vlak nabij Urk ligt. Hier stond ook de kwaliteit voorop en is er daarna gekozen om ook wat voor de maatschappij te doen. Heeft u interesse in deze maatschappelijke en erg sociale werkplaatsen klik dan eens op de gedrukte woorden. Deze zullen uw namelijk doorverbinden naar de juiste websites waardoor u uw goed kunt inlezen.