Sociale werkplaats Enschede is echt top voor haar medewerkers en die waardering mogen ze wel keer een krijgen dus probeer ik dit door middel van dit blog te schrijven. Mijn vrouw zocht namelijk werk en kwam uit bij deze sociale werkplaats en ze heeft het er geweldig gehad.

Serieuze baan en erg sociaal 

Zo zocht mijn vrouw laatst dus ook een baan en ook niet zomaar een baan, maar een baan bij een sociale werkplaats. Ze vindt het namelijk heel erg belangrijk dat het bedrijf waarbij ze wil gaan werken zich sociaal inzet. Dit komt omdat haar eigen broer ook deze speciale zorg nodig heeft, maar altijd heel erg moeilijk aan een baan kan komen. Daarom kijkt mijn vrouw alleen bij bedrijven die dit aanbieden. Nu kwam ze uit bij de sociale werkplaats nabij Enschede en ze heeft het super goed. Mijn vrouw kreeg haar hele serieuze baan bij een super sociaal bedrijf.

Sociale werkplaats Venlo

Deze sociale top werkplaats bestaat zit naast de omgeving van Enschede, Boxmeer, Cuijk, Delft, Den Helder, Gouda, Heerhugowaard, Maastricht, Nijmegen, Ommen, Waalwijk, Zaandam en Venlo. Je kunt dit dus heel erg breed meten. Wij hebben er dus hele goed ervaringen mee. Bent u nu ook geïnteresseerd geraakt? Kijk dan eens op de website van deze sociale werkplaats aanbieder. Het is echt de moeite waard om even rond te kijken op deze website.