Wijnkastenshop.com is specialist op het gebied van wijnkasten. De professionals hebben jaren ervaring met de levering van deze wijnbewaarkasten en kunnen u bovendien uitgebreid adviseren bij de aanschaf ervan. Wilt u liever de producten eerst bezichtigen? Kom dan langs in de showroom van Wijnkastenshop.com.

De service van Wijnkastenshop.com

Wijnkastenshop.com gaat voor tevreden klanten! Zo zijn zij telefonisch en per mail bereikbaar voor een uitgebreid advies over het kopen van een wijnkast, zij kunnen u precies vertellen waar u op moet letten bij de aanschaf. Vervolgens betaald u de wijnkast op een van de mogelijke betaalwijzen en kunt u er voor kiezen om de wijnbewaarkast op te halen, óf thuis te laten bezorgen.

Snelle levering van wijnkasten

Mocht dat nodig zijn kunnen de medewerkers van Wijnkastenshop.com u zelfs helpen met de installatie van uw nieuwe wijnkast. Kleine modellen worden al binnen 24 uur geleverd! De service van Wijnkastenshop.com stopt echter niet bij de voordeur, na de koop van uw wijnkast kunt u hen contacten bij eventuele problemen of vragen en ook kunnen ze u assisteren in het onderhoud van de wijnkast. Op alle modellen wijnkasten ontvangt u minimaal 24 maanden fabrieksgarantie, op de meeste modellen is dit zelfs 36 maanden! Neem snel een kijkje op de WijnkastenShop!

wijnkastenshop.com