Kinderen moeten hun energie en ei kwijt. Buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes leren ze al jong en op school. Leerzaam voor hun sociale vaardigheden en ze kunnen hun energie kwijt. Daarnaast leren ze te spelen en vooral samen te spelen want tijdens het buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes moeten ze speelgoed delen en eigenlijk in ‘teamverband’ werken. Een skelter is een enorm leuk speeltoestel voor kinderen om mee buiten te spelen.

Wat is een skelter?

Een skelter is een speelgoedvervoermiddel zonder motor op vier wielen dat veel door kinderen gebruikt worden tijdens het buitenspelen. Om zich voort te bewegen wordt er gebruik gemaakt van pedalen. Skelters zijn meestal voor één persoon gemaakt maar wanneer er een extra zitje wordt geplaatst kunnen er ook twee personen gebruik van maken. Skelters met een trekhaak kunnen een aanhanger aan de skelter koppelen, waardoor er ook kleine dingen vervoerd kunnen worden.

Bent u voor uw kind op zoek naar een skelter? Met een skelter zal uw kind zich nog meer vermaken tijdens het buitenspelen. Samen met vriendjes en vriendinnetjes erop uit trekken en zich voort bewegen. Daarnaast leert uw kind met een skelter alvast een beetje het gevoel van ‘rijden’. Uw kind leert gevoelsmatig iets over het voortbewegen. Skelters zorgen voor plezier en is leerzaam!