Als u uw tuin wilt verlichten op een subtiele manier, zijn buitenverlichting spots een mooie oplossing. Als je net wat meer licht wilt hebben op een bepaalde plek zoals een muur, oprit of een muur, kun je deze mooi verlichten met spots.

Als je spots voor de tuin wilt, zijn deze er in verschillende uitvoeringen. Wij hebben bijvoorbeeld mooie grondspots. Met grondspots kun je op een gemakkelijke manier bepaalde delen van uw tuin verlichten.  U kunt bijvoorbeeld een vijver mooi verlichten, maar het wordt ook vaak gebruikt om een pad te verlichten. Zo hoeft u niet al te veel licht te gebruiken, maar kunt u toch op het verlichte pad lopen.

Maar ook hebben wij bijvoorbeeld een hele mooi Led buiten inbouwspot. Deze wandspot is perfect voor een mooi zacht en indirect wandlicht. Zo bespaar je ook nog eens heel wat energie met deze LED lamp. Tevens hebben wij in ons assortiment een mooie inbouwspot die in iedere tuin prachtig staat.

Buitenverlichting spots zijn altijd handig en kun je voor veel plekken gebruiken.  Wij hebben speciaal voor u spots voor in buiten in ons assortiment opgenomen. Zo hoeft u zich niet zorgen te maken over heftige regenval of kortsluiting. Wij hebben overal aan gedacht. De spots zijn van zeer goede kwaliteit en vaak in LED uitvoering. Het zijn allemaal roestvrijstalen spots, zodat ze altijd mooi blijven. In vele gevallen kunt u zelfs nog de richting bepalen van de spots.

Wilt u ook zo’n mooie buitenverlichting spot in uw tuin? Neem dan een kijkje op onze website www.buitenverlichtingzaak.nl Heeft u verder nog advies nodig? Neemt u dan contact met ons op via mail info@buitenverlichtingzaak.nl of bel ons op telefoonnummer 085 401 3199