Het is altijd al een droom van me geweest om een langere periode naar een warm land te gaan. Emigreren wil ik niet hoor, maar een paar maanden vertoeven in tropische gebieden: ja graag! Daarop heb ik zelfs mijn opleiding gekozen, ik wilde graag in het buitenland stagelopen. Daarom heb ik een opleiding in de ICT gekozen. Natuurlijk lag mijn interesse daar al, en het gaf me de mogelijkheid om mijn droom waar te maken. Ik had de keuze om naar Ghana en naar de Antillen te gaan, Curacao om precies te zijn. Het bedrijf in Ghana vond ik interessant maar Curacao trok mij meer vanwege de open mentaliteit. Kon ik mooi leren om mijn discipline in toom te houden. Dus in september 2014 ben ik naar Curacao vertrokken voor 5 maanden. Toen ik daar eenmaal was heb ik een fantastische tijd gehad. Ik heb in eerste instantie een auto gehuurd zodat ik het eiland eens flink kon verkennen op eigen initiatief. Curacao is niet zo heel groot. Dus je kunt mooi rond rijden. Door te zoeken naar  ‘autoverhuur Curacao studenten’ vond ik een organisatie – www.stageautohurenopcuracao.nl – waar ik auto’s kon huren voor een schappelijke prijs. Superfijn en een aanrader. Zo kun je het eiland goed verkennen. Ik heb een superfijne stageperiode gehad!