Is jouw zoon of dochter toe aan een nieuwe make over voor zijn of haar slaapkamer? Denk eens aan steigerhouten meubels. Helemaal hot en populair tegenwoordig! Het kan in een modern huishouden maar juist ook in een wat landelijke, romantische sfeer. Oftewel: voor jongens én meiden geschikt, het is maar net hoe je het combineert en stijlt. In dit artikel geven we de beste tips om steigerhouten meubels te integreren in een kinder- of zelfs puberkamer!

Begin met de muren. Kies je voor een neutrale tint, iets met een felle kleur of juist met een druk printje. De keuze is aan jou want eigenlijk alles staat leuk bij steigerhouten meubels.

Vervolgens is het tijd om je steigerhouten meubels uit te kiezen. Wil je alles van steigerhout, dus het bed, de kledingkast, een bureau, of kies je juist voor één eyecatcher zoals een prachtig mooi bed van stoer steigerhout?

Je hebt verschillende soorten steigerhouten meubels, en dan vooral bedden. Hoe tof is het voor kinderen om een soort boomhut als bed te hebben, of een hoogslaper met een gaaf dak? Of voor een puberende tiener: een bedbank waar lekker veel kussens op kunnen en waar ze kunnen kletsen met vrienden? Er zijn heel veel verschillende soorten en maten bedden te verkrijgen voor kinderen.

Naast bedden heb je nog talloze andere meubels voor in een kinderkamer. Leuke nachtkasjes, praktische garderobekasten en decoratiemateriaal van steigerhout.

Als je alle meubels in de kamer hebt staan, de muur past er leuk bij, dan is het tijd om te decoreren. Dit kan natuurlijk ook met steigerhout om in hetzelfde thema te blijven. Er zijn tegenwoordig allerlei leuke letters van steigerhout te koop, hoe leuk is het om hiervan de naam van je zoon of dochter te spellen en op de muur te hangen? Of gewoon een simpele steigerhouten plank waar je zelf de naam met verf opschrijft?

Zo zie je maar weer: ook voor kinderen kunnen steigerhouten meubels leuk zijn!