Zadelkruk Nederland

Zadelkruk Nederland is al vele jaren dé specialist in betaalbare zadelkrukken en tabourets.

Op internet zult u ze kunnen vinden onder allerlei trefwoorden zoals kappersfiets, kapperskruk, ponyseat, ponychair, kruk, werkkruk, zadelzit, zadelstoel en nog veel meer benamingen. Naast dat ze op veel verschillende manieren worden aangeprezen zijn er nog meer modellen en uitvoeringen te vinden en dan hebben we het nog maar niet over de prijs. Een zadelkruk of tabouret kunt u al krijgen vanaf een paar tientjes tot vele honderden euro’s.

De juiste benaming!

Er is er niet één echt goed of fout. Alle benamingen hebben zo hun eigen oorsprong. Zo noemt de kappersbranche ze kappersfiets of kapperskruk. In essentie maken we echter onderscheidt tussen een zadelkruk en een tabouret.

Verschil tussen een zadelkruk en tabouret.

Eigenlijk is er maar één opvallend verschil tussen beide producten. Een zadelkruk heeft altijd een zadelzitting (denk aan het zadel van een paard) en een tabouret heeft veelal een ronde of gewelfde zitting. Verder zijn beide producten vrijwel identiek. Beide hebben een vijftenig voetkruis en een traploos instelbare gasveer. Uiteraard heb je deze in veel verschillende uitvoeringen maar dit zijn in essentie de onderdelen waar een zadelkruk of tabouret uit bestaan.

Comfortabele zadelkruk duur?

Zoals al gemeld zijn zadelkrukken en tabourets in allerlei prijsklassen verkrijgbaar. De meeste, op die van een paar tientjes na, voldoen prima aan de eisen die aan hen worden gesteld. Het is dus niet nodig om vele honderden euro’s uit te geven aan een goede zadelkruk.

Waar koop ik een goede zadelkruk of tabouret?

U doet er verstandig aan om dit soort producten bij een specialist te kopen. Zij kunnen u alles vertellen over de kenmerken en het juiste gebruik van een zadelkruk of tabouret.

Zadelkruk Nederland is de specialist bij uitstek. Door haar jarenlange ervaring kunnen zij u goed adviseren en zijn ook nog eens één van de voordeligste aanbieders van Nederland.

Kijkt u voor een ruim en betaalbaar assortiment zadelkrukken en tabourets op www.zadelkruknederland.nl