Elke weekend ben ik in de stad opzoek naar nieuwe kleren, sieraden en tassen. Echt! ik ben zo ontzetten verslaafd aan shoppen. Niet alleen in de weekenden ben ik bezig met shoppen, maar ook doordeweeks zoek ik het internet af naar nieuwe spullen. Waar ik echt dol op ben zijn schoenen en tassen. Elke maand koop ik online wel twee tassen.

Voor mijn vriend heb ik laatst een mooie Italiaanse tas gekocht. Een echte mooie tas, het staat hem echt super goed. Hij gaat nu ook de deur niet meer uit zonder een tas. Een tas moet je net als en kleren passen. Sommige leren tassen maken de dikker dan dat je bent, en een andere tas past bijvoorbeeld helemaal niet bij je lengte.

De tas is en wordt nog steeds meer een mode-item. Dat zien we ook aan de winkels, daar waar er vroeger echt complete tassenwinkels waren. Kom je tassen nu ook vooral veel tegen in kleding winkels. Je hele outfit inclusief tas is bepaald door de modeketen.

Ik ben vooral zelf erg blij dat ik naast mijn schoenen tik er nog een heleboel leuke tassen te koop zijn waar ik mezelf lekker mee kan maken. Alleen een probleem het geld aan het einde van de maand is altijd op.