Een tuinhuisje alleen gebruiken als opslagruimte voor uw tuinmeubelen, fietsen of gereedschap? Dat kan anders, vinden wij. Daarom hebben wij 4 ideeën voor je op een rij gezet om je tuinhuisje anders in te richten. Op die manier maakt u van uw tuinhuisje echt een ‘huisje in de tuin’ waar u heerlijk kunt vertoeven.

Idee 1: Het tuinatelier

In de tuin heb je alle ruimte en rust om te werken aan projecten en voorwerpen die je mooi vindt en waar je passie voor  hebt. Maar, in het najaar is een droge, warme plek toch wel een must-have. Maak daarom van je tuinhuisje een persoonlijk atelier.

atelier

Idee 2: Een woonkamer in de tuin

Met een tuinhuisje kunt u heerlijk warm zitten, alle tijden van het jaar. In de zomer geeft een tuinhuisje weer de nodige koelte. De ideale plek om vrienden en familie uit te nodigen en optimaal te genieten van de tuin en natuur. Maak daarom met de juiste tuinmeubelen en decoratie een eigentijdse en sfeervolle ontmoetings- en recreatieplek.

woonkamer

Idee 3: Een kantoor in de tuin

Als je vanuit huis werkt is een tuinhuisje uitermate geschikt om te gebruiken als kantoor. Zo ga je ‘s ochtends echt de deur uit en heb je een rustige plek waar je optimaal kan concentreren. Ook is de drempel lager om even buiten te lopen en te bewegen. Daarnaast is het zo overzichtelijker om privé en werk los van elkaar te zien.

kantoor

Idee 4: Creëer een speelkamer

Je wil natuurlijk dat je kinderen genoeg frisse lucht binnenkrijgen. Stimuleer ze daarom om meer buiten te spelen. Hoe? Door een tuinhuisje om te toveren tot speelparadijs voor je (kind)eren. Je geeft ze een plekje speciaal voor hen, waar ze in alle ruimte alleen, met elkaar of vrienden kunnen spelen. Wat wil je nog meer?

speelkamer

http://www.fonteyn.nl/tuinhuizen