Jonge kinderen groeien ontzettend snel, vaak zo snel dat we vergeten alle kleertjes uit de kast te halen. Hoeveel ouders is het overkomen dure kinderkleertjes die nog ongebruikt in de kast hangen. Een keer gekregen maar zelf vind je het eigenlijk niet zo mooi. Je kunt het natuurlijk weggeven of weggooien, maar je kunt de kleren ook een tweede leven gunnen.

Er zijn meerdere websites waar je de tweedehands kinderkleding  aan kunt verkopen. Vaak is er een bepaalde constructie “een percentage van de verkoopprijs” dat je krijgt voor de kleding. Voor ouders die iets minder bedeeld zijn is het ook een uitkomst want schitterende merkkleren kunnen nu voor een leuke prijs worden aangeschaft.

Een webshop die zich gespecialiseerd heeft in het verkopen van vintage kinderkleding is Lindielin. In de webshop van Lindielin vindt u de meest schitterende merk kleertjes voor hele leuke prijzen. Zeg eerlijk we zijn toch een dief van onze eigen portemonnee als we de hoofdprijs blijven betalen voor de merk kinderkleding als mexx en lief.

Bent u opzoek naar 2e hands kinderkleding of mooier gezegd vintage mode ga dan naar lindielin.nl. En shop je helemaal suf in de leukste kinderkleding die er te vinden valt. Alle kleding wordt nauwkeurig bekeken en gewassen. Dus je doet absoluut geen miskoop.