In 8 januari komt john de mol met een nieuwe televisie knaller op de Nederlandse buis. In de media wordt er al veel aandacht aan besteed: het programma Utopia.  In Utopia krijgen de deelnemers de mogelijkheid om een geheel nieuw bestaan op te bouwen. Op het terrein staat alleen een loods , een aantal dieren en wat spullen waar ze het mee zullen moeten doen. Verder zijn in het programma geen enkele regels van toepassing, de deelnemers kunnen zelf bepalen of ze een leider kiezen of dat er een democratie ontstaat.  Van de week zijn ook een aantal van de deelnemers bekend gemaakt.

Deelnemers van Utopia

De Utopia deelnemers bestaan uit zeer diverse mensen. Zo doet er een professionele worstelaar mee, maar is er ook een zwerver voor het programma van john de mol gestrikt. Daarnaast zijn er ook weer mensen die technisch handig zijn zodat men gemakkelijk elkaar kan aanvullen om een nieuw bestaan op te bouwen.

Utopia uitzending gemist

Stel je kunt een Utopia aflevering niet zien en hebt daardoor een Utopia aflevering gemist dan kun je dit gemakkelijk terug kijken via het internet. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om voor 2,50 per maand onbeperkt online live mee te kijken met Utopia.