Afgelopen jaar ben ik dan voor het eerst naar een camping gegaan in eigen land. Eerder was ik een man van de grote reizen, en dan vooral naar het buitenland. Puur om het feit dat het minder gaat met de economie, en ik dit ook merk aan mijn portemonnee, heb ik besloten om afgelopen jaar op vakantie te gaan in eigen land. Iets wat ik al veel eerder had moeten doen, want het was geweldig voor mijn vrouw, voor mij en voor de kinderen op de camping in Overijssel. Iets wat zeker voor snel voor herhaling vatbaar is.

De camping voorziet u van alle benodigdheden

De camping had alles wat een mens nodig heeft om zich op vakantie te voelen. De kinderen hadden allerlei leuke activiteiten op de camping en zij hadden de vakantie van hun leven. Op de camping waren naast alle leuke activiteiten ook nog eens een heerlijk verwarmd zwembad te vinden, waar de kinderen elke dag heerlijk hebben kunnen zwemmen en spelen. Daarnaast kwamen mijn vrouw en ik helemaal tot rust op de camping, dat naast dat het gezellige ook pure rust overbracht naar haar bezoekers.

Daarnaast was al het sanitaire zeer goed verzorgd en schoon, iets wat voor een bezoeker als zeer fijn wordt ervaren. Mijn vrouw en ik zijn al in overleg om in 2014 een weekje te boeken, want camping Overijssel heeft ons laten inzien dat een vakantie in eigen land ook zeer leuk kan zijn!